body sugaring oksels

Body Sugaring

DE MEEST NATUURLIJKE MANIER VAN ONTHAREN

De suikerpasta die we gebruiken is 100% natuurlijk en bestaat uit suiker, citroen en water. Door deze samenstelling is het zeer huid vriendelijk waardoor het verwijderen van het haar minder pijn doet dan bij waxing. Body Sugaring is geschikt voor alle huid typen, zelfs de meest gevoelige huid. Omdat de haren in de richting van de haargroei worden verwijdert, vermindert de kans op brekende en ingegroeide haren aanzienlijk.

Ervaar hoe zacht en glad je huid werkelijk kan zijn!

Wat is Body Sugaring?

Geliefd sinds de Farao's

Body sugaring is en zachte, veilige en effectieve manier om ongewenst lichaamshaar te verwijderen, geschikt voor alle delen van het lichaam voor zowel mannen als vrouwen. Ideaal voor alle huidtypes, haartexturen en huidgevoeligheden. Ook mensen met diabetes, exzeem of spataderen kunnen zich laten behandelen.

De eerste behandelingen.

Body Sugaring kan het haar zachter maken en verminderen. Om dit effect te bereiken is het van belang dat de eerste behandelingen wat korter achter elkaar te plannen. Alleen dan neemt het aantal haren af en maakt het sterk en stug haar zachter. Door regelmatig te laten Sugaren wordt de behandeling minder pijnlijk, en komt het haar minder snel en zachter terug. In sommige gevallen kan het er zelfs toe leiden dat het haar defintief weg blijft.

body-sugaring

De voordelen

Minder pijnlijk

De suikerpasta verwijdert alleen dode huidcellen, en hecht niet aan levende huidcellen. Hierdoor raakt de huid veel minder geïrriteerd en ontstaat er geen beschadiging. Ook mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen worden behandeld.

Geschikt voor iedereen

De suikerpasta verwijdert alleen dode huidcellen, en hecht niet aan levende huidcellen. Hierdoor raakt de huid veel minder geïrriteerd en ontstaat er geen beschadiging. Ook mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen een body sugaring behandeling boeken.

100% natuurlijk

De ingredienten in de suikerpasta zijn puur natuur. Gemaakt van suiker, citroen en water. Het geheim van onze suikerpasta zit hem in de speciale manier van bereiden.

Betere techniek

De suikerpasta wordt aangebracht tegen de groeirichting van de haren, maar de haren worden verwijdert in de groeirichting. Het resultaat is dat er zelden een haartje breekt en dat het ontharen minder pijnlijk is. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug.

Verwijdert hele korte haren

De haren worden door de suikerpasta volledig ingekapseld, waardoor ook hele korte haartjes kunnen worden verwijdert.

Niet heet

Dus geen risico op brandwondjes! De suikerpasta wordt namelijk op kamertemperatuur op de huid aangebracht.

Zeer hygiënisch

De suikerpasta wordt met een handschoen aangebracht, en de suiker werkt desinfecterend, het is zowel een natuurlijk conserveermiddel als een antibacterieel middel. Voor elke nieuwe klant wordt een nieuw “balletje” pasta gebruikt.

Do's & don'ts!

Voor de behandeling

  • Laat je haren 10 tot 14 dagen groeien na het scheren, of als je voor het eerst een body sugaring ontharingsbehandeling gaat laten doen. De lengte van de haren moet minimaal 3 tot 5 mm zijn. Voor het ontharen van de schaamstreek mag het haar ook langer zijn, dat werken we voor het sugaren wel bij.

  • Scrub de huid 1 of 2 keer per week ter voorbereiding op de volgende Sugaring behandeling. Smeer de huid goed in na het scrubben.

  • Gebruik 12 uur voor de afspraak geen body lotion, olie, deodorant of andere huidverzorgingsprodukten op de te behandelen huid.

  • Als je Retinol of Retin-A gebruikt, wacht dan na het laatste gebruik ervan twee maanden voor je je laat ontharen. Vitamine A maakt de huid dunner en de huid heeft tijd nodig zich te herstellen.

Na de behandeling

  • Geen parfum gebruiken.

  • Geen deodorant op behandelde oksels.

  • Vermijd direct zonlicht. Als je toch de zon in moet, smeer dan de behandelde huid in met een hoge beschermingsfactor.

  • Scrub de huid 1 of 2 keer per week ter voorbereiding op de volgende Sugaring behandeling. Smeer de huid goed in na het scrubben.

  • Geen sauna of warme baden.

  • Niet transpireren, dus even lekker een keer niet sporten.

Scroll naar boven