topratedawards2016

Schoonheids-
behandelingen


Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen zijn gericht op verzorging en verbetering van de huid conditie. Onze gezichtbehandelingen zijn afgestemd op jou huidtype. Door een huidanalyse bepalen we jou huidtype en welke producten geschikt zijn voor de juiste gezichtsbehandeling. We gebruiken parabeenvrije en hypoallergene producten van o.a. Gerovital en Aslavital ( Dr. Ana Aslan ).

Lichaamsbehandelingen

De behandelingen bestaan uit een inleidende peeling, massage, pakking en afsluitende verzorging. Onze lichaamspakkingen zijn samengesteld uit verzorgende oliën, mineralen of kruiden en herstellen het natuurlijk evenwicht van je huid.

Hand en voet verzorging

Tijdens de hand- en voetverzorgings behandeling worden de handen en voeten heerlijk verwend. De handen en voeten worden gescrubd, eelt van de voeten word verzacht en behandeld, de handen en voeten krijgen een paraffin masker, de nagels worden gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Als laatste worden de nagels gelakt met een kleur naar keuze.

face

We zijn bij Sweet & Smooth Amsterdam voor jou altijd op zoek naar nieuwe heerlijke producten .

Extra behandelingen


Shape it!

Wij Sugaren jou schaamstreek. Je kunt ervoor kiezen alle haren te laten verwijderen of een shape (vorm) te laten zitten.

De meeste dames die een shape laten zitten kiezen voor een streepje of een driehoek. Maar er zijn nog veel meer shapes mogelijk (playboy bunny, bloem, ster, etc.)
Een shape behandeling is alleen voor mensen met genoeg schaamhaar. Het resultaat is dan natuurlijk mooier.

Ook wordt er veel gekozen voor het sugaren van de bikinilijn of een totale ontharing van de schaamstreek, die noemen wij de Full Amsterdam.

Color it!

Betty Beauty Color for the hair down there!

Natural Colors

Wanneer je je schaamhaar wil behouden, maar het niet leuk vind dat het haar al grijs wordt, dan hebben wij een geweldige oplossing voor jou! Betty Beauty Color for the hair down there! Met de natuurlijke kleuren bedek je al je grijzen haren.

Fun Colors

Lijkt je het leuk je partner te verrassen of wil je gewoon iets anders proberen omdat het leuk is? Probeer dan een van de fantastische kleuren.

Bling it!

Vajazzle is de kunst van het aanbrengen van glitter en / of steentjes op en rondom de venusheuvel. De Swarovski kristallen of glitter steentjes bevestigen we met een huidvriendelijke lijm op de huid. De huid moet glad, droog en schoon zijn zonder irritatie of wondjes. Voor dat de kristallen of steentjes aan gebracht kunnen worden moet de huid onthaard worden. De designs blijven ongeveer 5 tot 7 dagen zitten en kunnen eventueel opnieuw aangebracht worden.

Vatooing is een andere leuke manier om je intieme zone te verfraaien. Er zijn vele soorten design in diverse kleuren waar je uit kunt kiezen. Van sterrenbeelden of hartjes tot de naam van je vriend of de vlag van je land, je zegt het maar.
De "vatoo" blijft ongeveer 7 dagen zitten, maar kan makkelijk eerder verwijdert worden.

face

Openingstijden

 • maandag: 08.30 - 21.00
 • dinsdag: 08.30 - 18.00
 • woensdag: 08.30 - 21.00
 • donderdag: 08.30 - 21.00
 • vrijdag: 08.30 - 18.00
 • zaterdag: 09.00 - 21.00
 • zondag: 09.00 - 21.00

Maak een afspraak

 • 06-51835209
 • info@sweetandsmooth.nl
 • ALLEEN OP AFSPRAAK!
 • Hondiusstraat 10 hs
 • 1056 DK Amsterdam
 • volg ons op facebook volg ons op twitter